Skip links

“Ostavite svakodnevnicu neko vrijeme i doživite nezaboravne trenutke i luksuz slobode”

Čast nam je pozdraviti vas kao našeg gosta. Putujte sa nama i otkrijte prirodnu ljepotu sakrivenih uvala i plaža lijepe naše. Posjetite čarobna mjesta i povijesne gradove na otocima i obali i provedite nezaboravne dane na našim odlično uzdržavanim jedrilicama.

Naša nova baza nalazi se u marini Kremik, samo 2km udaljenoj od Primoštena, smještena u sigurnoj i dubokoj uvali, nudeći vama dragi gosti sve što želite… mali market, restoran sa caffee barom, trgovina nautičke opreme i moderno uređeni sanitarni čvorovi.

Stari dio grada Primoštena je nezaobilazna desitnacija koja se mora posjetiti

Bez obzira da li laganom šetnjom duž obale uz more, biciklom ili automobilom. Od crkve najvišeg dijela Grada pruža vam se nezaboravan pogled na okolinu i pučinu. Poseban doživljaj tomu doprinosi zalazak sunca.

Transfer od zračne luke Split do Primoštena traje nekih 30 minuta, a iz Zadra jedan sat vremena. Ukoliko putujete automobilom, s autoputa silazite na izlazu za Šibenik, te vožnju nastavljate uz more magistralom do marine.

Više

Transfer

Transfer od zračne luke Split do Primoštena traje nekih 30 minuta, a iz Zadra jedan sat vremena. Ukoliko putujete automobilom, s autoputa silazite na izlazu za Šibenik, te vožnju nastavljate uz more magistralom do marine.

Bez obzira da li isplovili odmah po dolasku ili pak sutradan, u kratko vrijeme moći će te doploviti u jednu od mnogobrojnih sigurnih uvala ili marina na otocima Šolte ili Visa ili u obližnjim mjestima na obali kao što su Rogoznica, Primošten ili pak Trogir ili Šibenik.

Ovo su samo neka od prekrasnih destinacija zbog kojih jedriličarsko srce brže kuca!

OSOBNO SAVJETOVANJE

U našoj austrijsko-hrvatskoj obiteljskoj tvrtki se OSOBNO SAVJETOVANJE piše velikim slovima – mi govorimo vašim jezikom, pomažemo pri odabiru jahte te nastojimo udovoljiti vašim željama.

Iz perspektive postojanja smo jedna mlada tvrtka, ali naše znanje seže daleko u prošlost. Rudi i Danijel, dva stara ali uvijek dobro raspoložena i susretljiva momka dva pomoći će i savjetovati vas u svakom pogledu, počevši sa prvim upitom pa do odlaska svojoj kući.

Nezaboravni trenuci za cijelu obitelj i prijatelje kako biste živjeli svoj život onako kako vas čini sretnim.

Dobro nam došli!

Kontaktirajte nas

Buking

Zašto bukirati ili doživjeti prve jedriličarske užitke sa Helios Stratos i Adria Yachting Austria?

Možda će vam ovi razlozi olakšati odluku:

  • Osobno savjetovanje
  • Baza sa idealnim pristupnim putevima
  • Mogučnost sklapanje osiguranja za slučaj otkaza rezervacije
  • Preko 30 godina iskustva
  • Poklon dobrodošlice
  • Prvoklasni praznici za cijelu obitelj na top jedrilicama
  • Školovanje na našem brodu
  • Osjetiti luksuz slobode
  • Realan odnos nabavne cijene i dobivene usluge
  • Jednostavna rezervacija

Naš tim

Uvijek dostupan tim na licu mjesta, jer nam je važno da naši gosti imaju osobu od povjerenja za bilo kakva pitanja i savjete.

Zbog toga je uljudna i kompetentna pomoć neupitna. Srdačan pozdrav dobrodošlice i profesionalan pristup kod primopredaje plovila na kojem na vas čeka prigodan poklon dobrodošlice je dio našeg truda kako bi vam omogučili nezaboravan odmor.

CEO
Jezici: hrvatski, engleski i njemački

DANIJEL

DANIJEL

U životu postoje mnoga vremena…
neka ovo budu ona dobra!

Linkovi

This website uses cookies to improve your web experience.